WINKELRUIMTE KRUITTOREN, Zutphen

Flexibele ruimte met voldoende parkeergelegenheid

De ruimte op de begane grond van het appartementencomplex is geschikt voor een breed pallet aan functies, waaronder kantoor- en winkelruimte. De units zijn in te delen vanaf een oppervlakte van 85 vierkante meter. In de ruime garage onder het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden voor elke unit. De Kruittoren is gelegen aan een doorgaande weg die via het centrum van Zutphen de verbinding richting de snelweg A1 vormt.

Factsheet

Project:  Plint Kruittorenplein
Plaats:  Zutphen
Gebied:  Stationsomgeving
Status:  Gerealiseerd
Jaar van realisatie:  2011
Opdrachtgever:  Kruittorenplein v.o.f.*
Locatieontwikkeling:  TOP
Opstalontwikkeling:  TOP/OMA-Apeldoorn
Bouw:  Nijhuis Bouw
Stedenbouw:  Gemeente Zutphen
Architectuur:  Attika Architecten
Landschap:  Gemeente Zutphen
Programma:  ca. 2000 m² commerc. ruimte
Voetnoten:  *Samenwerking Wb ieder1, Nijhuis en Torenstad

Locatie