Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie waarin ruim 15.000 Nederlandse boeren en tuinders hun krachten hebben gebundeld. Na de fusie met Cehave Landbouwbelang besloot Agrifirm haar hoofdkantoor te vestigen op Stadslandgoed De Barnewinkel. De centrale ligging, de uitstekende bereikbaarheid en de groene setting waren hierbij doorslaggevend.

bekijk project
Omlaag

Ketelhuis Nettenfabriek

In het Ketelhuis is moderne huisvesting voor creatieve bedrijvigheid gerealiseerd. Dit onderdeel van de voormalige Nettenfabriek biedt creatieve professionals een inspirerende plek om te werken of vergaderen. Een bijzondere binnenstadslocatie dichtbij het station en de voorzieningen.

bekijk project
Omlaag

Kantoor Nettenfabriek

Het bestaande kantoor van de Nettenfabriek Anza wordt omgevormd tot een moderne kantoor-/bedrijfshuisvesting. Daarbij hebben we oog voor de bestaande decoratieve interieurelementen. Het karakterestieke entreegebied met receptiewand, de glas-in-lood-ramen en het trappenhuis met gedetailleerde leuningen komen allemaal terug in het vernieuwde kantoorgebouw. 

bekijk project
Omlaag

BDR Thermea

Het hoofdkantoor van multinational BDR Thermea is gevestigd op Bedrijvenpark Zuid, in het voormalig kantoor van BASF Color Solutions, dat geheel verbouwd is na een ontwerp van MTB Architecten. Deze mooie locatie aan Kanaal-Zuid heeft een vrij uitzicht over het Apeldoornse Kanaal. Het plangebied is onderdeel van de revitalisering van dit deel van de Kanaalzone.

bekijk project
Omlaag

Station Noord

Op een zichtlocatie naast de middeleeuwse Kruittoren wordt in de binnenstad van Zutphen een tweeling-kantoorgebouw ontwikkeld. Gesitueerd aan een hoofdontsluitingsweg en naast het NS- en busstation is het complex uitstekend bereikbaar. Een ruime parkeervoorziening maakt de beide kantoorgebouwen compleet.

bekijk project
Omlaag

Kantorenplint Canadian Club

Het kantoor van OnwikkelingsMaatschappij Apeldoorn was destijds gevestigd in de plint van appartementencomplex ‘Canadian Club’. Deze naam verwijst naar het zalencentrum waar Canadese veteranen jarenlang hun intocht vierden tijdens de bevrijdingsfeesten. Het gebied rondom het complex heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot het cultuurkwartier van Apeldoorn.

bekijk project
Omlaag

Kantoor Baron Sloetkade

Dicht tegen het centrum, aan de Kanaaloever is een kantoorruimte gerealiseerd als onderdeel van het project Welgelegen Haven in Apeldoorn. Deze moderne, geheel afgewerkte kantoorruimte omvat ca. 105 m², verdeeld over  ca. 50 m² op de begane grond en  ca. 55 m² op de verdieping.

bekijk project