Zuid Bedrijvenpark

In het zuidelijkste puntje van herstructureringsgebied Kanaalzone in Apeldoorn is Bedrijvenpark ZUID gesitueerd. De uitstekende bereikbaarheid, de groene opzet en het vrije uitzicht over het kanaal maken de locatie aantrekkelijk voor een breed pallet aan functies en bedrijven.

bekijk project
Omlaag

Welgelegen Haven

Op voormalig Landgoed Welgeleghen in Apeldoorn is een gevarieerd woon,- leer,- en werkmilieu te vinden. De gevarieerde woningen aan het Apeldoorns Kanaal en de groene omgeving kenmerken deze verkeersluwe wijk. De binnenstad met haar vele voorzieningen is op loopafstand.

bekijk project
Omlaag

Stadscampus Nettenfabriek

Naast het Apeldoornse NS-en busstation ligt het voormalige fabriekscomplex van Nettenfabriek Anza. In de periode tot en met 2016 werden delen van het  complex  (her)ontwikkeld voor Saxion Hogeschool (Kantoor), Fotovakschool (Boetgebouw), een overdekte Landmarkt (Nettenrekzaal) en flexibele werkplekken (Ketelhuis).

bekijk project
Omlaag

Stadslandgoed De Barnewinkel

Direct naast afrit nummer 24 van de A50 ligt Stadslandgoed De Barnewinkel. In deze boomrijke setting wordt een breed pallet aan functies gerealiseerd. Het hoofdkantoor van Agrifirm, een transferium voor het nabijgelegen Omnisportcentrum en een multifunctioneel centrum met een hotel en diverse horecafuncties.

bekijk project
Omlaag

De Plantage

Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen en een functioneel ontwerp sluit de bebouwing van deze Zutphense buurt perfect aan op de groene omgeving. Het aangrenzende park is aangekleed met bomen, heesters, siergrassen en diverse vaste planten. En de historische binnenstad is op loopafstand.

bekijk project
Omlaag

Fetlaer

Voor deze buurt in de Deventerse uitbreidingswijk De Vijfhoek ontwikkelde OMA een stedenbouwkundig plan dat is geïnspireerd door de Deense architectuur en stedenbouw. Dit is terug te vinden in de gekozen beeldkwaliteit, de ruime groene opzet en het heldere en eenvoudige stedenbouwkundige plan van de wijk.

bekijk project
Omlaag

Op Den Haar

Karakteristieke ontwerpelementen zoals rode bakstenen, witte kozijnen, daken en schoorstenen bepalen het aanzien in deze groene buurt in uitbreidingswijk De Vijfhoek in Deventer. Vijf jonge en talentvolle architecten ontwierpen daarnaast een aantal eigentijdse gebouwen voor de zone langs de Gooikersdijk, waaronder het markante Red House.

bekijk project
Omlaag

Noordenberg- kwartier

In de historische binnenstad van Deventer sluiten oud en nieuw naadloos op elkaar aan in het Noordenbergkwartier. Woon-, winkel en werkgelegenheid gaan hier hand in hand. Appartementen en winkelruimtes in La Tour en Verre, studentenhuisvesting in het Monument en appartementen in Residentie Graaf van Buren.

bekijk project