KOP Havenkwartier

Op een prachtige plek in het Havenkwartier, nabij de binnenstad, wordt een woningbouwcomplex gerealiseerd met 74 appartementen en ruimte voor bijeenkomst en werken.

bekijk project
Omlaag

New York Apartments

Op misschien wel de mooiste plek van Welgelegen Haven, direct aan het Apeldoorns Kanaal, zijn halfvrijstaande villa-appartementen van maar liefst 180 vierkante meter gerealiseerd. Deze luxueuze en ruime New York Apartments bieden vanaf een balkon van bijna 30 vierkante meter een prachtig uitzicht naar alle windrichtingen.

bekijk project
Omlaag

Welgelegen Park

Het appartementencomplex is de verbinding tussen twee al bestaande gebouwen en is het sluitstuk in De Boog. De gebogen straatwand langs de Quarles van Uffordlaan is het boegbeeld van Welgelegen Park.

bekijk project
Omlaag

Molenhof

In de luwte van Welgelegen is dit woningbouwplan ontworpen rondom een groen hofje. Nabij het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station is het hier rustig en comfortabel wonen. Het gaat hier om vrije sectorhuurwoningen.

bekijk project
Omlaag

De Weverij

Aan de levendige Weverij in Veenendaal zijn 19 eengezinswoningen met een tuin gebouwd op een terrein dat al jaren braak heeft gelegen, pal aan de rand van het centrum met alle (winkel)voorzieningen op loopafstand.

 

bekijk project
Omlaag

De Boog

Bouwplan De Boog ligt in een kromming van het Apeldoorns Kanaal en biedt de ruimte, de stilte en het groen om comfortabel te wonen. Het appartementencomplex telt zes bouwlagen met royale stadswoningen, corridorwoningen en appartementen.

bekijk project
Omlaag

Prinsenbosch

Landgoed Prinsenbosch bevindt zich tussen de prachtige en veelzijdige natuurgebieden van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Op het landgoed in het plaatsje Voorthuizen worden vijftien kavels met een maximale bebouwingsvrijheid aangeboden. De centrale ligging van het plangebied zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

bekijk project
Omlaag

Sydney

Op loopafstand van het winkelcentrum van Apeldoorn is woongebouw Sydney verwezenlijkt. De ruime koopappartementen in dit complex bieden een vrij uitzicht over het Apeldoorns Kanaal en zijn aan de voorkant voorzien van een goed bezond balkon.

bekijk project
Omlaag

Melbourne

Het robuuste appartementengebouw Melbourne in Apeldoorn omvat elf patiowoningen met een voortuin aan de straatzijde en een patioterras en 33 startersappartementen die aan de achterkant voorzien zijn van een zonnige buitenruimte.

bekijk project
Omlaag

Cour en Allee

In het hart van het plan Welgelegen Haven in Apeldoorn is een autovrije, groene hof gesitueerd met brede lanen aan weerszijden. Rondom dit hof zijn de Cour-woningen gelegen. Aan de zuidelijke laan, de Lange Grafte, bevinden zich de Allée-woningen.

bekijk project
Omlaag

Avenue

Haaks op het Apeldoorns Kanaal aan een groene brede laan zijn de zogenaamde Avenuewoningen gesitueerd. Het bouwblok bestaat uit 14 stadswoningen en 2 maissonnettes, waarvan één boven de entree van de centrale parkeergarage is gesitueerd. Ondanks de verschillende typologieën vormt het blok één ensemble.

bekijk project
Omlaag

Stadspalazzo's Welgelegen Haven

Stadspalazzo’s Londen, Barcelona, Amsterdam & Parijs zijn onderdeel van het wooncomplex ‘Europa’ in Welgelegen Haven te Apeldoorn. Het betreffen twee- en drielaagse stadswoningen op de begane grond en appartementen op de derde en vierde verdieping.

bekijk project
Omlaag

Stadspalazzo's Welgelegen Haven

De stadspalazzo’s Wenen, Brussel en Rome zijn onderdeel van het wooncomplex ‘Europa’ in Welgelegen Haven te Apeldoorn. De woongebouwen bestaan uit tweelaagse stadswoningen op de begane grond en appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping.

bekijk project
Omlaag

Kruittorenplein

Zutphen is een van de oudste steden van Nederland. Monumenten als de middeleeuwse Kruittoren zijn hier dan ook geen vreemd verschijnsel. Voor het plein rond de Kruittoren in de binnenstad werd een plan ontwikkeld waarin de oude toren en de nieuwbouw elkaar versterken.

bekijk project
Omlaag

Maanderhaag

Maanderhaag ligt ten zuiden van het centrum van Ede. Dit plan bestaat uit zes twee-onder-één-kapwoningen, tien rijwoningen en een vrije kavel voor een vrijstaande woning. De locatie is uitstekend bereikbaar doordat de oprit naar snelweg A12 en het NS- en busstation vlak in de buurt zijn.

bekijk project
Omlaag

Canadian Club

Appartementencomplex Canadian Club is gesitueerd in de gezellige binnenstad van Apeldoorn. De naam komt van het zalencentrum waar Canadese veteranen jarenlang hun intocht kwamen herdenken. Het woongebouw omvat appartementen, penthouses, een commerciële plint en een parkeerkelder.

bekijk project
Omlaag

Koning Lodewijkstaete

Midden in het groen en nabij de koninklijke tuinen van Paleis Het Loo ligt appartementencomplex Koning Lodewijkstaete. Binnen dit project werden vier woongebouwen en een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. De markante witte gevels en de vormen van de gebouwen zijn ware blikvangers in deze parkachtige omgeving.

bekijk project
Omlaag

Les Immeubles des Frontieres

Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Op den Haar in Deventer is een heel bijzonder project ontwikkeld. Vier jonge architecten kregen de kans om in een fraaie groenzone langs de Gooikersdijk bijzondere woongebouwen te ontwerpen onder leiding van supervisor Ben Loerakker.

bekijk project