Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

De KOP nadert het einde
Bouwbedrijf Nijhuis nadert de afrondende fase van het bouwproject De Kop. Woningstichting Rentree heeft potentiele huurders al een kijkje laten nemen in het complex. De 74 huurwoningen worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd.
De KOP is op hoogte
Onlangs is het hoogste punt bereikt van het appartementencomplex KOP Havenkwartier aan de Mr. De Boerlaan in Deventer. Minister Hugo de Jonge bracht onlangs een bezoek aan de bouwlocatie en was onder de indruk van de snelle ontwikkeling en bouw van dit complex. Bouwbedrijf Nijhuis bouwt dit complex middels de eigen Trento-methodiek.
Bouw KOP vordert gestaag
Op de hoek van de Mr. de Boerlaan en de Industrieweg in Deventer is de bouw van het project KOP Havenkwartier in volle gang. Eind januari is de vierde bouwlaag gerealiseerd. Het markante gebouw is ontworpen door architectenbureau JDWA. De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Nijhuis. Er worden 74 huurappartementen gebouwd en een gedeelte met commerciële ruimte.
Bouw gestart van de KOP
Op de hoek van de Mr. de Boerlaan en de Industrieweg in Deventer is de bouw gestart van het project KOP Havenkwartier. Het markante gebouw is ontworpen door architectenbureau JDWA. De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Nijhuis. Er worden 74 huurappartementen gebouwd en een gedeelte met commerciële ruimte.
Nieuw adres
Per 11 september 2021 zijn wij gevestigd aan de Baron Sloetkade 201 in Apeldoorn.