Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

Bouw gestart van de KOP
Op de hoek van de Mr. de Boerlaan en de Industrieweg in Deventer is de bouw gestart van het project KOP Havenkwartier. Het markante gebouw is ontworpen door architectenbureau JDWA. De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Nijhuis. Er worden 74 huurappartementen gebouwd en een gedeelte met commerciële ruimte.
Nieuw adres
Per 11 september 2021 zijn wij gevestigd aan de Baron Sloetkade 201 in Apeldoorn.
Timelapse The New York Apartments
Voor de bouwvakvakantie zijn alle appartementen van New York Apartments opgeleverd door Bouwbedrijf Nijhuis. Een fantastisch bouwproject die het project Welgelegen Haven in Apeldoorn afsluit. In de link is de timelapse van de bouw te zien.
"New York" wordt zichtbaar
"Het cadeautje wordt uitgepakt". De steigers aan de oostzijde van de New York Apartments worden verwijderd en het gebouw wordt zichtbaar. Apeldoorners zullen de komende tijd steeds meer zien dit fraaie gebouw.
Welgelegen Park voltooid
Het laatste bouwplan van Welgelegen Park  langs de Quarles van Uffordlaan, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is voltooid en opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De 3 kamerappartementen hebben een royaal uitzicht op de kanaalomgeving. Het betreft huurappartementen van Bouwinvest.