Praxis

Bouwmarkt Praxis had twee kleine vestigingen in Apeldoorn. Op Zuid Bedrijvenpark, op de voormalige locatie van Muller Wagenbouw werden deze samengevoegd tot één grote vestiging. De verwerving, locatieontwikkeling en verkoop van het gebied werden door OMA tot stand gebracht.

bekijk project
Omlaag

Dirk van den Broek

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft ruim 100 winkels in Nederland. Drie ervan zitten in Apeldoorn. De locatie in het centrum, aan het Apeldoorns Kanaal werd door OMA ontwikkeld.

bekijk project
Omlaag

Kruittorenplein

Het eigentijdse appartementengebouw in de historische binnenstad van Zutphen biedt naast wooncomfort ook ruimte om te ondernemen. In de plint van het Kruittorenplein is 2150 vierkante meter ruimte voor commerciële doeleinden ingericht. Deze zichtlocatie is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

bekijk project
Omlaag

Landmarkt

In de voormalige Nettenrekzaal van de Nettenfabriek werd begin 2012 de tweede vestiging van Landmarkt geopend. Landmarkt was een overdekte markt waar je in een inspirerende omgeving kennis kon maken met gezond, duurzaam en vooral lekker eten.

bekijk project