Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

Weverij uit de steigers
De bouw van de 19 grondgebonden woningen aan de Weverij in Veenendaal gaat voortvarend. De steigers zijn inmiddels weg zodat de gevel mooi tot zijn recht komt met de verschillende kleuren baksteen. Voorjaar 2019 worden de woningen opgeleverd aan de kopers.
Wethouder plaatst eerste steen
Wethouder Engbert Stroobosscher van de gemeente Veenendaal heeft 10 december vakkundig de eerste steen gelegd van het woningbouwproject De Weverij. Het project bestaat uit 19 grondgebonden woningen die aan de centrumring van Veenendaal worden gebouwd.
Bouw Molenhof gaat voortvarend
De bouw van de Molenhof in Apeldoorn gaat voortvarend. De bouwblokken om de hof zitten in de afrondingsfase. Het gaat hier om grondgebonden huurwoningen. Centraal komt een plantsoentje waar een bestaande boom staat. 
Welgelegen Park nadert voltooiing
Nog enkele weken en het project Welgelegen Park is voltooid. De huurappartementen worden dan opgeleverd aan de belegger. 
Officiële handeling New York
De bouw van New York Apertments in Apeldoorn is vrijdag 8 februari feestelijk gevierd met kopers en andere project betrokkenen. Na de openingshandeling door wethouder Wim Willems waarin de trap van de beletage naar de eerste woonlaag werd geplaatst, werd door de kopers van het eerste uur de ‘tijdscapsule’ begraven en daarmee de 'archeologische vondst van de toekomst' geplaatst. Klik hier voor de link naar het krantenartikel.