Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

Luxe appartementen verkopen goed
Luxe appartementen lopen in Apeldoorn prima in herkansing Aan de Baron Sloetkade in Apeldoorn is de bouw begonnen van een dubbele toren met luxe appartementen. In de crisis nog onhaalbaar, nu populair. En ploeteren om je fiets in de berging te krijgen is er niet bij, als je bewoner bent van The New York Apartments. In de top van de Apeldoornse appartementenmarkt is ook over dat soort details nagedacht.
Bouw Weverij Veenendaal gestart!
Eind september zijn de bouwwegen aangelegd en zijn de bouwputten uitgegraven voor het project Weverij in Veenendaal. In oktober gaat bouwbedrijf Nijhuis met de fundering aan de slag, waarna de vloeren en de wanden worden geplaatst. Door het uitgekiende bouwsysteem worden de contouren van het complex snel zichtbaar.
Bouw Welgelegen Park  is gestart.
Nijhuis Apeldoorn is in het voorjaar 2018 gestart met de bouw van 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in Welgelegen Park in Apeldoorn. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het merendeel van de woningen betreft huurwoningen voor Bouwinvest Dutch Residential Fund. De appartementen aan de Quarles van Uffordlaan zijn ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten en de rijenwoningen aan de Molenhof door I'M Architecten.
Project Welgelegen Park verkocht aan Bouwinvest
Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 17 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het ontwerp van de appartementen is van Steenhuis Bukman Architecten  en van de laagbouwwoningen van I'M Architecten. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft. 
New York in de verkoop!
New York Apartments zijn luxueuze appartementen in het topsegment die komen aan het Apeldoornse Kanaal. Welgelegen Haven is de top plek nabij de binnenstad, het station, de Parkenbuurt en bovendien rustig gelegen. De zeer ruime appartementen hebben allen een geweldig balkon. Voor informatie kunt u terecht op de projectwebsite of op Funda.