Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

"New York" wordt zichtbaar
"Het cadeautje wordt uitgepakt". De steigers aan de oostzijde van de New York Apartments worden verwijderd en het gebouw wordt zichtbaar. Apeldoorners zullen de komende tijd steeds meer zien dit fraaie gebouw.
Bouwen aan New York
De bouw van de royale en luxe appartementen "New York" aan het Kanaal in Apeldoorn vordert gestaag. De laatste bouwopgave in Welgelegen Haven krijgt steeds meer vorm. Bouwbedrijf Nijhuis denkt de appartementen voor de zomer op te leveren.
Welgelegen Park voltooid
Het laatste bouwplan van Welgelegen Park  langs de Quarles van Uffordlaan, ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten, is voltooid en opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De 3 kamerappartementen hebben een royaal uitzicht op de kanaalomgeving. Het betreft huurappartementen van Bouwinvest.
Molenhof is opgeleverd
De woningen aan de Molenhof in Apeldoorn zijn half juni opgeleverd. Molenhof is onderdeel van het project Welgelegen Park. De nieuwe bewoners van de huurwoningen van Bouwinvest zijn volop aan de slag om hun woning naar eigen wens in te richten. De bestrating en het groen zijn ook geheel afgerond. De woningen zijn ontworpen door I'M architecten.
Alle New York Apartments verkocht!
Alle 20 New York Apartments zijn inmiddels verkocht. De ruime luxe appartementen zijn de afgelopen maanden succesvol verkocht. De vraag naar grote appartementen met een zeer royaal balkon op een mooie plek in de stad bleek groot te zijn. De bouw is inmiddels in volle gang.