Actueel

Nieuwsberichten en projecten

NIEUWSBERICHTEN

Bouw Weverij Veenendaal gestart!
Eind september zijn de bouwwegen aangelegd en zijn de bouwputten uitgegraven voor het project Weverij in Veenendaal. In oktober gaat bouwbedrijf Nijhuis met de fundering aan de slag, waarna de vloeren en de wanden worden geplaatst. Door het uitgekiende bouwsysteem worden de contouren van het complex snel zichtbaar.
Bouw Welgelegen Park  is gestart.
Nijhuis Apeldoorn is in het voorjaar 2018 gestart met de bouw van 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in Welgelegen Park in Apeldoorn. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het merendeel van de woningen betreft huurwoningen voor Bouwinvest Dutch Residential Fund. De appartementen aan de Quarles van Uffordlaan zijn ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten en de rijenwoningen aan de Molenhof door I'M Architecten.
Project Welgelegen Park verkocht aan Bouwinvest
Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 17 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Het ontwerp van de appartementen is van Steenhuis Bukman Architecten  en van de laagbouwwoningen van I'M Architecten. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft. 
New York in de verkoop!
New York Apartments zijn luxueuze appartementen in het topsegment die komen aan het Apeldoornse Kanaal. Welgelegen Haven is de top plek nabij de binnenstad, het station, de Parkenbuurt en bovendien rustig gelegen. De zeer ruime appartementen hebben allen een geweldig balkon. Voor informatie kunt u terecht op de projectwebsite of op Funda.
Saxion Hogeschool klaar voor gebruik
Bij de voormalige Nettenfabriek naast het Apeldoornse station is volop gebouwd aan de nieuwbouw voor Saxion Hogeschool. Bouwbedrijf Timmer en WAM Van Duren Bouw bouwden respectievelijk aan de oudbouw en de nieuwbouw.  De nieuwe leslocatie aan de Spoorstraat 29 in Apeldoorn is eind augustus gereed voor gebruik. Op Facebook hebben de medewerkers van Saxion Verbouwt een mooie fotoreportage gepost. De studenten van Hotel Management en Security Management worden de gebruikers.